LAKSHMI KASVOHOITORITUAALIT

Lakshmi kasvohoitorituaalit ovat kokonaisvaltaisia hoitoja,  joissa hyödynnetään tietotaitoa ayurvedasta, aromaterpiasta ja fytoterapiasta. Tervetuloa kauneushoitolaan nauttimaan!

Middle Aged Woman in White Blouse

Anti-age

Ainutlaatuinen hoito-ohjelma ihon ikääntymiseen, voimakkailla luonnollisilla aktiivisilla ainesosilla, puhtailla eteerisillä öljyillä ja seuraavan sukupolven kasviuutteilla, jotka stimuloivat ihon itsensä uudistumiskykyä. Hoidon jälkeen iho on syvästi kosteutettu, jolloin ihosi tuntuu raikkaalta ja kiinteältä. 

Elvyttävä ja kirkastava hoito 

75 min / 101€

 

Kirkastava

Lightening-sarjan tuotteet sisältävät maksaläiskiä ehkäiseviä aineosia, kuten Arbutinia, C- ja E- vitamiinia sekä sitruunahappoa. Ne toimivat myös antioksidantteina ehkäisten soluvaurioita ja vanhenemista.

ANTIAGE LIGHTENING-rituaali

75 min/ 101 €

Kirkastava rituaali.jpg
 
silmänympärys kasvohoito geia beauty.j

Silmänympäryshoito

Ainutlaatuinen hoito-ohjelma ihon ikääntymiseen, voimakkailla luonnollisilla aktiivisilla ainesosilla, puhtailla eteerisillä öljyillä ja seuraavan sukupolven kasviuutteilla, jotka stimuloivat ihon itsensä uudistumiskykyä. Iho on syvästi kosteutettu ja rakenteellisesti vähitellen muuttumassa selvästi  kiinteämmäksi.

NETRA HAMSA silmänympäryshoito

Kirkastaa ja virkistää 30 min / 45 €

 

Sublime

Sublime linjan tuotteet ovat vastaus ikääntyvälle iholle. Glutathione suojaa soluja, kudosta ja ihoa säilyttäen ihon nuorekkuuden pitkään. Hyaluronihappo hidastaa huomattavasti ihon ikääntymistä ja goji-marjojen antioksidanttinen vaikutus suojaa ihoa vanhentavilta ympäristön vapailta happiradikaaleilta.  

Sublime- rituaali

75 min/ 111 €

Happy woman
 
Woman with Hand on Face

Kuiva iho

Onko ihosi ohutta ja herkkää ja huokoset lähes näkymättömät? Onko ihosi yleensä liian kuiva ja ankarissa sääolosuhteissa jopa hilseilevä, karkea, himmeä tai hilseilevä? Hoidossa käytetyt Vata-tuotteet antavat iholle tasapainoisen kosteuden ja ravinnon lähteen.

VATA-rituaali kuivalle ja elottomalle iholle

75 min / 89 €  

 

Herkkä iho

Onko ihosi herkkä, helposti ärsykkeille reagoiva, ohut ja joskus väriltään vaihteleva? Herkälle iholle tehdyssä hoidossa avainsanat ovat ihon suojaaminen, rauhoittaminen ja punoituksen vähentäminen. Hoidolla on tehokas ihoa rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Hoito tervehdyttää ihoasi ja antaa iholle suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan. 

 PITTA-rituaali herkälle, punottavalle ja kuivalle iholle

  75 min / 89 €

Smiling Woman
Woman with Face Cream

Couperosa

Onko ihosi erittäin herkkä ja helposti reagoiva? Korostavatko tuuli, kylmä ja äkilliset lämpötilan muutokset punoitusta, kuumottavaa tunnetta ja muita liiallisia reaktioita? Hoidossa käytettävät Lakshmin IRIS-sarjan tuotteet rauhoittavat ihoa ja ovat tutkitusti sopivia erityisesti herkälle iholle, joka punoittaa helposti ja reagoi liikaa erilaisiin ärsykkeisiin. Täydellinen sarja herkän ihon tehokkaaseen hoitoon, uudistumiseen ja vahvistamiseen.

IRIS-rituaali herkän ihon tasapainottava/rauhoittava hoito

75 min / 99 €   

 
 

Sekaiho

Kasvorituaali on suunniteltu erityisesti rasvaiselle- ja sekaiholle. Hoidossa käytettävillä Kapha-tuotteilla on antibakteerinen vaikutus ja niiden avulla iho kirkastuu ja puhdistuu. Epämukava kiilto häviää kasvoilta.
Hoito tasapainottaa ja palauttaa ihon luonnollisen fysiologisen tilan ärsyttämättä sitä tai muuttamatta sen pH:ta.

KAPHA-rituaali rasvaiselle- ja sekaiholle

75 min/  89 € 

Face Scrub
 
Man with Beard

Miehet

Onko ihosi ärtynyt parranajon jälkeen? Kärsitkö silmäpusseista, rypyistä, kiiltävästä ihosta tai tummista silmänalusista? Kasvorituaalissa käytetään rauhoittavia kasviuutteita ja muita vaikuttavia aineita. Hoidossa käytettävät tuotteet ovat sopivia myös herkälle ja ärtyneelle iholle.

LAKSHMI SANDALWOOD-rituaali miehille

Energisoiva hoito 75 min / 89 € 

 

Nuoret

Nuorelle iholle erityisesti suunniteltu kasvorituaali. Hemmottele itseäsi ja aloita ihosi hoitaminen jo nuorena. Kasvohoidossa saat vinkkejä myös oman ihon jatkohoitoon.

YOUNG-rituaali

60 min/ 65 €

Beauty